Modestudio op Maat

Maatkleding Fab Nieuw-Dordrecht
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Bladderswijk OZ 146 Kaart
Plaats
7885 TK  Route Nieuw-Dordrecht
Telefoon
0591 317 677
E-Mail
g_kamst@hotmail.com
Website

Informatie

In deze studio wordt maatkleding gemaakt voor dames / heren, casual, feest, bruidskleding, er vindt een gesprek plaats van wat u graag wilt een tekening gemaakt van het kledingstuk daarna een proefmodel maken om te zien of het naar wens is, hier kan nog van alles aan worden veranderd. Stof uitkiezen kunnen wij samen doen, u wordt daarbij geadviseerd en uiteindelijk het kledingstuk wordt dan gemaakt. Er zijn een aantal pas momenten nodig dit gaat in overleg. Het is dan helemaal uw kledingstuk op maat gemaakt die iemand anders niet heeft. In de studio zijn stofstalen aanwezig voor casual- couture- bruidskleding. Maar ook stofstalen voor pakken voor de mannen. Binnen de studio wordt ook naailessen gegeven, iedereen werkt op eigen tempo en eigen niveau, de les duurt twee en een half uur deze kan op een dag- of avonddeel gevolgd worden. Ook kunt u bij mij terecht voor reparatie, s van kleding, korter maken van kleding of uitleggen, maar ook het vervangen van ritsen in jassen en broeken, met nog veel meer mogelijkheden natuurlijk, bij twijfel bel even om te overleggen er is veel mogelijk.

Modestudio op Maat is gevestigd op Bladderswijk OZ 146 . Het volgende wordt aangeboden: Maatkleding Fab In Nieuw-Dordrecht zijn er 2 andere Maatkleding Fab. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Advies, Naailes, Stoppage, Leer, Maatkleding / kleding op maat, Reparatie / kledingreparatie, Verstelwerk / kleding vermaken, Knopen aanzetten, Naden stikken, Nieuwe kraag, Nieuwe voering, Nieuwe zakken, Ritsen inzetten, Inkorten / verkorten, Innemen, Omzomen, Verlengen, Wijder maken, Broek, Bruidskleding, Jas.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Modestudio op Maat

Give stars

Openingstijden

buiten de openingstijden zou er eventueel ook een afspraak gemaakt kunnen worden, mocht het nodig zijn.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Maatkleding Fab
0591317677 0591-317-677 +31591317677

Kaart Bladderswijk OZ 146

Loading map...